dijous, 4 de setembre del 2008

Convocatoria d'Eleccions

Benvolgut consoci:

Ens plau comunicar-te que el proper dia 6 de novembre d’enguany, dijous, i en el nostre estatge social c/ Cinema Bel 13, 2on. 1ra., de Cornellà de Llobregat, és celebraran eleccions per proveïr els càrrecs de la Junta Directiva. El nombre de càrrecs que cal proveïr són els següents: president, vicepresident, secretari, tresorer i comptador.

Per a ser elector i elegible cal ser soci de la UNIÓ EXCURSIONISTA DE CATALUNYA DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT, amb un mínim d'un any d'antiguitat i s'han de complir una sèrie de condicions, com són: ser major d'edat i no tenir suspesa la condició de soci en el moment de la convocatòria o en el temps de presentació de candidatures.

A la reunió de Junta Directiva del dia 4 de setembre, es va procedir al sorteig per a la designació dels components de la Junta Electoral, que ha d' estar integrada per tres membres titulars i tres suplents. El sorteig fou pel sistema habitual, i sortiren elegits els següents socis: Jordi Ossó i Llenas, David Flavià i Esplandiu i Josep Rodríguez i Ferrer. El membres suplents en son en Xavier Jutglar i Jutglar, Maria Albet i Sanahuja i Margarida Pladevall i Boix.

Tot seguit s'aprovà el cens electoral que va quedar exposat al tauler d'anuncis de l'estatge social. Qualsevol reclamació s'haurà de fer a la junta electoral i el terme màxim serà fins els 18 de setembre, aquest dia quedarà aprovat el cens definitiu.

La presentació de candidatures es podrà fer fins el dia 30 de novembre i ha d'incloure el nom dels socis candidats, acompanyat del càrrec a què es presenta cadascun. La junta electoral proclamarà oficialment les candidatures que s'hagin presentat, segons els requisits que marquen els estatuts. Les reclamacions davant la junta electoral s'han de fer en el termini màxim de tres dies després que s'hagi produït el fet objecte d'impugnació. La resolució de la junta, que serà executiva, s'haurà de dictar durant els tres dies següents.

El temps d'obertura del col•legi electoral, seu del nostre estatge social, serà de 8 a 10 hores del vespre del dijous dia 6 de novembre de 2008.

La forma d'acreditació dels electors serà portant un document d’identificació.

Esperem la teva col•laboració.

Cordialment,

Ramon Morgades i Mercader, Secretari
Jaume Mitjavila i BabotPresident