Caminada de la Lluna

El perquè d'aquesta Caminada de la Lluna
Molts dels nostres pares i avis van conèixer un riu net, on anaven els diumenges a berenar, a pescar i a gaudir de la natura. Molts d'ells també treballaven als conreus de la seva riba.
El que no s'imaginaven és que aquest riu esdevindria una claveguera a cel obert, que és com l'hem conegut molts de nosaltres. No feia falta veure'l per saber que el teníem a prop, la pudor era tant desagradable que no t'hi podies acostar.
L'estat actual del riu, ha millorat molt respecte aquelles dates, però no vol dir que estigui tot fet. Pensem que descobrir-lo i fer-ne us, ajudarà a conservar-lo.
És per això que l'UECC va decidir organitzar aquestes passejades d'uns deu o dotze quilometres, depenent del recorregut, per donar a conèixer els veïns de Cornellà un espai que hem de protegir entre tots.
Per què de nit? Doncs per gaudir d'una experiència diferent, que aguditza els nostres sentits, poc acostumats al trànsit nocturn fora de la ciutat, en un entorn únic i nostre. I sempre cercant la lluna com a referent de la nostra caminada.
Cornellà existeix gràcies al Llobregat. No li donem l'esquena.

El pròxim 10 de juny de 2017 cel·lebrarem, la 8a edició, os esperem a tots....1 comentari:

Anònim ha dit...

buenos dias,

el pasado sabado hice la caminata per la Lluna, mi sorpresa fue ver que las camisetas eran amarillas, color que a mi y a muchos no nos representan. no se podia haber tenido en cuenta el momento de enfrentamiento que estamos teniendo? y respectar a todos y cada uno de los participantes?
El patronato pertenece al ayuntamiento o es un ente propio?
A pesar de esto, quiero agradecer a la organización que como siempre fue expectacular. A los cocineros y a todos mis compañeros de travesia.