dilluns, 31 de març del 2008

Cornellà Senderisme

Des de aquí accedireu al blog de la secció de senderisme de la UECC.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi,

He vist el blog de senderisme. Està curradíssim !!

Veient això penso que podriem tenir diferents blogs per a les diferents seccions, establint els links oportuns entre ells. Així el curro es dividiria millor. En altres paraules, externalització.

David

Anònim ha dit...

David,

Efectivament, el blog de senderisme esta molt currat, però crec que com moltes webs i blogs, respon a la iniciativa i treball de una "sola" persona, fitxe't en el contingut i la interacció amb els visitants.

Lo de tenir un blog per cada secció, a mi personalment em sembla bona idea, però el que cal es que cada secció tingui la iniciativa. Al final cada grup es "endogàmic" i no es fa entitat.

Per contra si tenim un blog "corporatiu" a on es reflexi tota l'activitat, tan social com individual, això no te per que ser excluyent amb que després també ni hagi de individuals. De fet es el que he fet per exemple amb l'entrada "recomanacions..." que el text principal el mantinc des del meu blog i l'entrada es des de l'UECC, i com no, també des d'altres blogs a on jo participo.

El debat esta servit... Et suggereixo que converteixis aquest tema en una entrada del blog i així podrem veure que i diuen els demés... Si ho prefereixes ho puc fer jo mateix.

De tot això, per a mi la sorpresa es saber que al la UECC hi ha un grup com aquest, i amb la gent que es veu a les fotos, i jo no ho hagi sabut fins avui...sic.

Jordi

Anònim ha dit...

Jordi

Em penso que estem d'acord amb el tema d'organització del blog. Si no ho entenc malament la teva idea és tenir un blog "central" i des d'aquest tenir links a blogs "perifèrics" de les diferents seccions. Jo crec que és l'opció adequada, ara bé, de les entrades en els blogs "perifèrics" en quedaria alguna constància en el blog "central", de l'estil, entrada nova a senderisme, o similar.

David

Jordi O ha dit...

David,

Jo conec les experiències d'altres clubs, i si les seccions es converteixen en "autònomes del tot" es per el sentit de l'entitat que les ha fet néixer per acabar construint-ne una de nova.

Així que jo crec que si volem que hi hagi entitat, i que jo mateix pugui conviure amb diferents seccions, EM, Familiar, Senderisme, Montserrat... crec que el blog de l'entitat te de ser el punt de entrada habitual i tots els altre blogs la continuació...

Al blog de l'entitat hi ha d'haver quelcom mes que un link, almenys una petita introducció del que trobarem al altre blog, com ara el que he fet al Teso de Son...

De fet, el que esta passant por "ai", es que es potencien els blog de les comunitats o de l'entitat en el nostre cas, i els altres blocs son personals, com ara el meu Gauachet.

No se si m'explico prou be...

El que s'ha de evitar son els blogs personals que es fan servir en nom de una entitat, com si el meu Gauachet fos el bloc "oficial" de l'esqui de muntanya. De fet aquest es el motiu que em va animar a preparar el de la UECC.

De fet, amb el feeds o fils, a mi tan me fa si hi ha un, dos, tres, o mil blogs el que m'agradaria tenir es un punt de trobada....

Per cert, convertiràs aquest diàleg per e-mail en una entrada del blog?

Com ho veus tot plegat?

Jordi O

Anònim ha dit...

Hola Jordi,

Crec que caldrà que ens seiem un dia tots plegats i que parlem del disseny perquè jo tampoc ho conec massa i per correu és possible que ens costi molt més consensuar.

David

Anònim ha dit...

Hola,
estic d'acord, crec que els blogs de les seccions tenen que estar linkats i amb un explicació de qui son.
Per cert Jordi, en David es fa responsable de la sortida d'esquí de muntanya i trucara al refugi.

Alfred

Anònim ha dit...

A mi també em va bé.

Jordi, publica si vols la nostra "íntima" correspondència. Cap problema.

David

Jordi O ha dit...

Doncs ja esta publicada. Properament anunciarem una trobada monogràfica de blog o bloc. Tots esteu convidats.

Jordi