dimecres, 2 d’abril del 2008

Missatge del President

Com a President de la UECC de Cornellà em plau inaugurar aquesta nova etapa de comunicació amb el soci, i amb els que encara no ho son, amb els mitjans que les noves tecnologies ens ofereixen.

Amb aquest blog fem un pas més per la nostra integració en un mon que en pocs anys ens ha trastocat "allò que hem fet tota la vida"... renovar-se o morir. Amb la seguretat que dona el recolzament d'una amplia majoria de socis amb la gestió, administració i direcció de l'Entitat, vull felicitar-nos per aquesta iniciativa que ajuda a fer-nos més grans, que per ser grans no cal ser molts, sinó, solament ens cal posar-hi el cor i el seny, que el temps i els homes i les dones que hi breguem, ja farà que siguem més, per que forts ja ho som, sempre em sigut braus i amb l'alegria que ens caracteritza hem plantat cara al "poderós" per que nosaltres som nosaltres i no ens cal rendir pleitesia a ningú.

Amb aquest blog els socis estem més units que mai i, recordeu, que la unió fa la força.

Visca la UECC-CORNELLÀ !!

Jaume Mitjavila


Extret del comentari enviat a l'entrada "recomanacions per..."

1 comentari:

david ha dit...

Jaume, tal com et comentava ahir penso que abans d'inauagurar el blog calia el vist i plau de la junta. En tot cas, celebro que tothom estigués d'acord en posar-lo en marxa.
Pel que fa al contingut del missatge, crec que temes com el de plantar cara al poderós i no rendir pleitesia, entre d'altres, no toquen, perquè només provoquen mal rotllo.

Salut i visca el blog !

David