divendres, 10 de maig del 2013

Campament de Vacances 2013



Aquest any el campament de vacances el farem al
CAMPING AROME VANILLE. Bagneres de Luchon (França)
www.camping-aromevanille.com
Del 27 de Juliol al 25 d’Agost 

PREUS ACAMPADORS:
Parcel·la (caravana o tenda + cotxe + 2 persones +  llum 6 A)= 16 EUR/DIA
Adult suplementari: 4,5 EUR/DIA
Nens (menors de 10 anys): 3 EUR/DIA
Taxa de séjour no inclosa.
PREUS BUNGALOWS: Preus a la web del càmping amb un descompte del 5%

El càmping Arome Vanille es troba a la localitat francesa de Bagneres de Luchon al cor dels Pirineus, envoltat de grans cims i d’immensos boscos. La ciutat termal de Bagneres és coneguda com “La Reina dels Pirineus”.
El càmping està situat molt a prop del nucli urbà, però suficientment allunyat com per sentir-se enmig de la natura. L’únic soroll que pertorba la pau del càmping és el xiulet del tren nocturn que arriba de Paris a les vuit del matí, aquest tren fa més de cent anys que porta els parisins a gaudir de les aigües termals de Bagneres.
Tant pels acampadors com pels llogaters de bungalows:
Com hem fet en anys anteriors i per poder aprofitar el descompte que ens fa el càmping, cal que us apunteu abans del 10 de Juliol en el formulari que penjarem al blog i que feu una petita aportació econòmica per sufragar les despeses de transport del material comunitari i les de la festa del  dia de l’acampador.
Els acampadors no cal que feu cap reserva directa amb el càmping (ja tenim les parcel·les reservades) i mes endavant concretarem els dies d’arribada i sortida de cada família.
Els que necessiteu bungalows si que heu de reservar vosaltres mateixos directament amb el càmping (com ja he dit en anteriors ocasions, si necessiteu un cop de ma amb l’ idioma, ja sabeu on trobar-me). Assegureu-vos de que el càmping ha rebut la vostra paga i senyal. (Fa dos anys vam tenir un petit ensurt amb una família que va arribar al càmping i no tenia bungalow…