diumenge, 15 de gener del 2017

Caminada del Delta 2017

22 de gener de 2017
Després de l’èxit de la primera edició de la Caminada del Delta, aquest any repetim l’experiència i tornem a organitzar aquesta activitat, ideal per fer baixar els torrons de Nadal.
Itinerari: Sortirem de les instal·lacions del Club Delfos per enfilar-nos a la passarel·la que travessa l’autovia i el riu, girarem a l’esquerra i passarem per sota dels ponts de l’autopista, l’autovia i el tren fins al punt d’informació dels Espais Naturals del Riu. Aquí girarem a la dreta fins al pàrquing del mirador dels avions on hi haurà l’avituallament: entrepà de botifarra i begudes. Un cop haguem recuperat forces seguirem el camí fins al mirador del Semàfor i el mirador de la Bunyola on podrem gaudir d’una vista espectacular de la desembocadura, del delta i de les muntanyes del Baix Llobregat i encara que no sigui la millor època, segur que veurem molts ocells. Després, ja de tornada, seguirem riu amunt fins al Club Delfos on finalitzarà la caminada i hi haurà un petit refrigeri.

Fitxa tècnica: Distancia total:18,600 Km. Temps aproximat: 4-5 hores. Hora de sortida: 8:30 h Aparcament: a l’Avinguda Baix Llobregat entre el carrer del Futbol i el carrer del Rugby i al voltant del club Delfos.
Lavabos al punt d’informació dels Espais Naturals del Riu (a mig camí)

El preu inclou: avituallament (Botifarra, beguda i cafè), assegurança (en cas de no federats) i obsequi/recordatori per a tots els participants.
      Socis UECC: federats: 5 € - no federats: 7 €
      No socis: federats: 9 € - no federats: 11 €

OBSERVACIONS: És una caminada, no una cursa, cal dur bon calçat i roba d’abric. I recordeu: passem per espais naturals protegits on cal evitar els sorolls innecessaris, no es poden dur aparells de música ni fer xivarri.
           Col·labora: CLUB DELFOS

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola buenos días las inscripciones donde se hacen?

Alfred ha dit...

Hola Ana, las inscripcions es fan en el formulari que trobaràs en el link INSCRIPCIONS del nostre blog.

Unknown ha dit...

Bona nit. M'he inscrit i he fet aquesta nit la transferencia.
Només volvía preguntar-vos si la botifarra que poseu a l'avituallament es sense gluten, dons soc celíac i sinó em portaria un bocata de casa.
Gràcies per la vostre informació.
Salutacions

Lorna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Gracias,ya estamos apuntadas!!!