dimecres, 7 de gener del 2009

Esqui de Muntanya a Andorra

Enguany, el guardes, Rafa i Gloria, del refugi de Meritxell (Andorra), ens proposen fer alguna sortida de esquí de muntanya aprofitant que podem disposar del refugi. Son dues propostes, el Casamanya i el Cubil, que hem afegit al programa d'esquí de muntanya.

2 comentaris:

Jordi O ha dit...

Missatge enviat per la Glòria.

Nosaltres, a la casa d'Andorra, no li diem refugi sinó casa de colònies, perquè és més aviat això i funciona com a tal. Pretenem que la gent que hi puja en tingui cura, la conservi, la netegi, etc. i això s'assembla més a una casa que a un refugi. Així hem aconseguit un estàndar de confort molt més elevat.
Per altra banda, hem estat veient l'accés al Casamanya i tenim esperances que nevi d'aquí al dia 18 perquè hores d'ara l'accés a la ruta és força pelat. Creuem els dits.
És una ascensió molt senzilla així que es pot considerar de nivell bàsic ( no sé si fas aquestes observacions a la web). També buscaré alguna ruta publicada o alguna ressenya de llibre per tenir-ne més informació, tot i que jo ja l'he fet i és molt evident.
Pel que fa a temes logístics, seria bo saber quanta gent puja per tenir-ho en compte a l'hora de fer reserves a la casa. També si hi ha alguna persona interessada en venir tot el cap de setmana o només el dissabte per esquiar diumenge o directament a la sortida. No sé si ets tu qui organitza els detalls o nosaltres t'hem de proposar alguna cosa.
Apa, seguirem en contacte.
Glòria

Jordi O ha dit...

Gloria,

He publicat el teu correu com un comentari al nostre bloc. La idea es potenciar l'us del bloc, cosa que esta resultant força difícil, però la avantatge es que tothom pot disposar de la informació actualitzada. Et convido a preparar la sortida per aquest mitja.

La setmana que ve, obrirem una entrada amb la sortida/des d'Andorra, a la que tu hi pots participar ampliant tota l'informació que creguis convenient.